Nog steeds geen duidelijkheid…..

Afgelopen zaterdag, 31 januari, werd de jaarvergadering van de FSN gehouden in Lelystad. De agenda en het nodige papierwerk was van te voren gestuurd, zodat iedereen zich kon voorbereiden.

Omdat het er het nodige te doen was rond een team dat niet reglementair meeroeide het afgelopen seizoen, en er bovendien een wedstrijd geschrapt was uit de uitslagen (resultaten berekend met onjuiste lengte), zouden de klassementen worden herzien. Helaas was dit nog niet gebeurd en werden de juiste uitslagen nog niet vermeld. De uitslagen die nu op de site van de FSN staan, zijn dan ook nog niet de juiste.

Zoals het er nu op staat:

De Murk-heren zijn 2e geworden in de 3e klasse, en 28e in het Algemeen Klassement. De Murk-dames zijn 2e geworden in de 1e klasse, en 7e in het Algemeen Klassement. Eén en ander heeft tot gevolg dat de heren in 2009 in de 2e klasse uit zullen komen, en de dames in de hoofdklasse.

Het nieuwe seizoen komt al in zicht! Momenteel wordt nog het nodige onderhoud aan de sloep gepleegd, maar vanaf maart kunt u ons weer op het water zien trainen!

Reageren kan in het gastenboek.